Weekly Photo Challenge: Threes


This week’s challenge is Threes.

Michelle said :

If you want to try a three-picture story, great! If not, try three images of the same subject taken from different perspectives, three images of the same thing at different times, or even a single image inspired by “three” — three flowers blooming in a line, three dogs frolicking at the park, three cars waiting at a stoplight.

I present you three of my mobile phones, in three different Operating Systems and three different browsers, loading Weekly Photo Challenge: Threes, that showing three-picture story, as my contribution in this week’s challenge, Threes. 🙂

Three on Three

Three on Three

Dear Readers, show me your threes!

Iklan

Posted on Februari 22, 2014, in Fotografi and tagged , , , , , . Bookmark the permalink. 20 Komentar.

    • Kebetulan ada 4 😀 Yang Nokia Lumia buat motret challengenya Pak Ik.. wkwkwkwk..

      • Wakkk lebih lagi rupanya … Gak pusing ya

      • Ceritanya panjang.. aku cuma punya 1. Trus rusak, dan mau diganti baru sama vendor HPnya 40 hari. Jadi aku beli 1 lagi. Eh trus dapat hadiah 3 hp. Jadi punya 5. 1 aku jual, tinggal 4. Dari 4 hp cuma diisi 3 kartu. Masing-masing selain sebagai back up punya fungsi tersendiri. Yang Nokia khusus gantian kalau S4nya mati dan dicharge di meja. Kalau ke mana-mana bawa power bank kadang gak nyaman. Jadi kartu aku pindahkan ke Lumia supaya bisa terima telpon dsb. iPhone untuk bikin film/video dan beberapa apps yang gak ada di store lainnya. Sedang BB Torch khusus email kantor karena paling reliable di antara semuanya, dan pengirimnya bisa pake server BB tidak harus pake yang gratisan via provider telco.

      • Wah memang beruntung ya. Jadi bisa fleksibel tuh. Dan banyak review juga he he he

      • Iya Pak… jadi tahu mana kelebihan dan kekurangan masing-masing…

  1. wuih…. mantap ini, mas 😀

  2. Ha, ha, doubt anyone else would have thought of that! 😀

  3. So original…. really like it, mas Wish… 😀

  1. Ping-balik: Weekly Photo Challenge: Three image story (Gouda City Hall) | What's (in) the picture?

  2. Ping-balik: Weekly Photo Challenge: Threes | A mom's blog

  3. Ping-balik: Weekly Photo Challenge: Threes | Memory Catcher

  4. Ping-balik: Weekly Photo Challenge – Threes | Through the Eye of Bastet

  5. Ping-balik: Weekly Photo Challenge: Threes | Bark Time = everything and nothing

  6. Ping-balik: Weekly Photo Challenge – Threes | Joe's Musings

Tinggalkan Balasan

Isikan data di bawah atau klik salah satu ikon untuk log in:

Logo WordPress.com

You are commenting using your WordPress.com account. Logout / Ubah )

Gambar Twitter

You are commenting using your Twitter account. Logout / Ubah )

Foto Facebook

You are commenting using your Facebook account. Logout / Ubah )

Foto Google+

You are commenting using your Google+ account. Logout / Ubah )

Connecting to %s

%d blogger menyukai ini: